Aralık Ayı Kitap Yıldızları

Yunus Emre Ortaokulu Türkçe öğretmenleri Hande BALKAN ve Derya SARAÇ tarafından hazırlanan “Kitap Yıldızları” isimli proje kapsamında her ay okulun kitap yıldızları belirlenmekte ve ödüllendirilmektedir.

Projede Türkçe öğretmenleri tarafından örnek kitap okuma raporu hazırlanmış ve bu rapor tüm öğrencilere dağıtılmıştır. Dağıtılan raporlar her ayın son ders haftasında toplanmakta, Türkçe öğretmenleri Hande BALKAN ve Derya SARAÇ tarafından değerlendirilmektedir. Yapılan değerlendirmeler neticesinde her sınıf düzeyin sayfa olarak en çok kitap okuyan öğrenciler “Kitap Yıldızı” olarak seçilmekte ve ödüllendirilmektedir. Kitap yıldızı olan öğrencilerin fotoğraflarıdiğer öğrencileri de kitap okumaya teşvik etmek amacıyla okulun panosunda sergilenmektedir.

Kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan “Kitap Yıldızları” projesi ile Türkçe öğretmenleri her sınıf seviyesinde öğrencilerin akademik başarısına katkı sağlamaktadır.

11.01.2024 47

11-01-2024