Kültürel ve Sanatsal Derecelerimiz

Yunus Emre Ortaokulu olarak  öğrencilerimizin kişilik ,ahlaki değerler ve akademik olarak gelişimlerini önemsediğimiz kadar sanatsal ve kültürel faaliyetlere de katılmalarını destekledik ve teşvik ettik Sonuç olarak  öğrencilerimizin sosyalleşmesi , kendilerine olan güvenlerinin perçinlenmesi ve yazma becerilerinin gelişmesinden son derece mutluyuz.

Son beş yıl içerisinde katıldığımız şiir , öykü mektup ve kompozisyon yarışmalarda bize bir Türkiye üçüncülüğü, sekiz il birinciliği, bir il ikinciliği ve iki il üçüncülüğü yaşatan öğrencilerimizle gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Başarıları daim olsun.

05.05.2023 58

meb_iys_dosyalar/43/01/721338/dosyalar/2023_05/05205931_EGEP-2023-Inovasyon-Ekibi-Kulturel-Ve-Sanatsal-Derecelerimiz.ppt